Saaristossa soitetaan ja lauletaan!

Spelmän Ohoj! on taalintehtaalaisen Jimmy Träskelinin ja Norpas ry:n luotsaama tapahtumien sarja, jonka tarkoituksena on tuottaa Kemiönsaaren harvaan asutun saariston asukkaille mahdollisuuksia nauttia musiikista kuunnellen tai itse laulaen ja soittaen. Vuoden 2023 aikana järjestetään eri saaristokohteissa iltamia, joissa Träskelin ystävineen musisoivat erikseen ja yhdessä yleisön kanssa.

tapahtumia vuonna 2023

Tapahtuman tiedot

Upcoming | Archive: 2023
 • pe
  02
  kesä
  2023

  Örö Ohoj! -laulutyöpaja

  9:00 12" kasarmin piha-alue, Örö

  Saaristopelimanni Jimmy Träskelin vetää työpajan, jossa tutustutaan Kemiönsaaren saariston perinteisiin lauluihin ja balladeihin. Tule opettelemaan paikallisia lauluja ja kokeilemaan keskiaikaisen balladilaulun tanssimista!
  Norpas ry:n luotsaama Spelmän Ohoj! -hanke tuottaa Kemiönsaaren saaristoon yhteisöllisiä musiikkitapahtumia vuoden 2023 aikana. Hankkeen tarkoituksena on nostaa esiin paikallista musiikkiperinnettä ja tarjota saariston asukkaille mahdollisuuksia osallistua matalalla kynnyksellä lauluun ja soittoon. Kevään tapahtumissa esittelemme toimintaa ja suunnittelemme syyskauden tempauksia yhdessä osallistujien kanssa.
  Tapahtumaan on vapaa pääsy.

  ***

  Archipelago musician Jimmy Träskelin gives a workshop on the traditional songs and ballads of the Kimitoö-region’s archipelago. Welcome to learn local traditional songs and to try out dancing a medieval ballad!
  The event is free of charge.