Spelmän Ohoj! -risteilyt

Spelmän Ohoj! -risteilyt kutsuvat nauttimaan musiikintäyteisistä päiväristeilyistä saaristoon! Pelimannit Jimmy Träskelin, Milka Keihäs ja Marianne Maans hyppäävät kanssanne perinnejahti Eugenian kyytiin kahdelle ainutkertaiselle retkelle, joiden aikana päästään nauttimaan Kemiönsaaren alueen perinnemusiikista, yhteislauluista, saariston luontoelämyksistä ja meritunnelmasta. Soitto raikaa Eugenian kannella, perillä saaressa sekä vielä paluun jälkeen Ullman’s Villan saaristoillallisella Taalintehtaalla.

Högsåra Ohoj! 17.6.2023 klo 10-18

Taalintehdas – Högsåra – Taalintehdas

Ohjelma:

10:00 Lähtö Taalintehtaan venesatamasta
n. 12:00 Saapuminen Högsåraan
13:00 Högsåra Ohoj! -konsertti ja yhteislaulutapahtuma Farmors Caféssa
n. 14.00-16.00 Vapaata olemista ja ohjelmaa saaressa
16:00 Lähtö Högsårasta
n. 18:00 Saapuminen Taalintehtaalle
19:00 Illalliskonsertti Ullman’s Villassa

Liput:

Risteily 50€
Risteily + illallinen Ullman’s Villassa 80€

Paikkoja rajoitetusti. Osta liput täältä!

 

Hitis Ohoj! 18.6.2023 klo 10-18

Taalintehdas – Hiittinen – Taalintehdas

Ohjelma:

10:00 Lähtö Taalintehtaan venesatamasta
n. 12:00 Saapuminen Hiittisiin
13:00 Hitis Ohoj! -konsertti ja yhteislaulutapahtuma Hiittisten seurakuntatalolla.
n. 14.00-16.00 Vapaata olemista ja ohjelmaa saaressa
16:00 Lähtö Hiittisistä
n. 18:00 Saapuminen Taalintehtaalle

Liput:

Risteily 50€

Paikkoja rajoitetusti. Osta liput täältä!

 

Mukana musisoimassa

Marianne Maans

Jimmy Träskelin

Milka Keihäs

Mitä voi odottaa?

Spelmän Ohoj! -risteily lähtee Taalintehtaalta kohti saarikohdettaan. Perinnejahti Eugenian kannella nautitaan parin tunnin ajan meriluonnosta ja saaristokulttuurista. Eugenian miehistö tarjoaa kurkistuksen entisaikojen merenkulun maailmaan työnäytteillään, ja pelimannikolmikko viihdyttää matkustajia saaristovalssein ja yhteislauluin.

Perillä saaressa soitto ja laulu raikuvat entistä railakkaammin konsertissa, josta kaikkien osallistujien on mahdollista nauttia juuri haluamallaan tavalla: kahvia siemaillen ja kuunnellen, lauluun yhtyen tai vaikkapa esittämällä itse kappaleen! Jimmy Träskelinin, Milka Keihään ja Marianne Maansin luotsaamassa tilaisuudessa kuullaan Kemiönsaaren alueen omaa musiikkiperinnettä: pelimannisävelmiä ja balladeja, joiden alkujuuret löytyvät kaukaa keskiajalta ja sielunmaisemat merituulesta. Silloin tällöin raikuvat myös yleisemmin tutut saaristovalssit ja ikivihreät, jotka eivät jätä innokkaintakaan yhteislaulun ystävää kylmäksi!

Konsertin jälkeen on aikaa vapaaseen oleskeluun saaressa. Tänä aikana on mahdollisuus osallistua myös erilaisiin työpajoihin, joita Eugenian miehistö ja muusikot tarjoavat. Tule mukaan kokeilemaan vaikkapa köydenpunontaa, tai opettelemaan merimieslauluja!

Eugenia lähtee takaisin kohti Taalintehdasta klo 16. Lauantain risteilyn jälkeen on mahdollista jatkaa iltaa vielä herkullisen saaristolaismenyyn merkeissä Ullman’s Villassa Taalintehtaalla. Ruokailun ohessa soitto tietenkin jatkuu!