Spelman Ohoj! -krysningarna

Spelmän Ohoj! -kryssningarna bjuder in dig till en musikfylld dagskryssning i skärgården! Spelmännen Jimmy Träskelin, Milka Keihäs och Marianne Maans följer med dig ombord på jakten Eugenia för två unika utflykter där du kan njuta av Kimitoö-skärgårdens traditionella musik, allsång, skärgårdsnaturupplevelser och havsstämning. Musiken hörs på Eugenias däck, på ön och även efter hemresan på Ullmans villa’s middag i Dalsbruk.

Högsåra Ohoj! 17.6.2023 kl 10-18

Dalsbruk – Högsåra – Dalsbruk

Program:

10:00 Avfart från Dalsbruks båthamn
ca. 12:00 Ankomst till Högsåra
13:00 Högsåra Ohoj! -konsert och allsång på Farmors Café
ca. 14.00-16.00 Fritid och aktiviteter på ön
16:00 Avfart från Högsåra
ca. 18:00 Ankomst till Dalsbruk
19:00 Kvällkonsert & middag i Ullman's Villa

Biljetterna:

Kryssning 50€
Kryssning + middag i Ullman's Villa 80€

Paikkoja rajoitetusti. Osta liput täältä!

 

Hitis Ohoj! 17.6.2023 kl 10-18

Dalsbruk – Hitis – Dalsbruk

Program:

10:00 Avfart från Dalsbruks båthamn
ca. 12:00 Ankomst till Hitis
13:00 Hitis Ohoj! -konsert och allsång i Furutorp
ca. 14.00-16.00 Fritid och aktiviteter på ön
16:00 Avgång från Hitis
ca. 18:00 Ankomst till Dalsbruk

Biljetterna:

Kryssning 50€

Paikkoja rajoitetusti. Osta liput täältä!

 

Musiker:

Marianne Maans

Jimmy Träskelin

Milka Keihäs

Mitä voi odottaa?

Spelmän Ohoj! -risteily lähtee Taalintehtaalta kohti saarikohdettaan. Perinnejahti Eugenian kannella nautitaan parin tunnin ajan meriluonnosta ja saaristokulttuurista. Eugenian miehistö tarjoaa kurkistuksen entisaikojen merenkulun maailmaan työnäytteillään, ja pelimannikolmikko viihdyttää matkustajia saaristovalssein ja yhteislauluin.

Perillä saaressa soitto ja laulu raikuvat entistä railakkaammin konsertissa, josta kaikkien osallistujien on mahdollista nauttia juuri haluamallaan tavalla: kahvia siemaillen ja kuunnellen, lauluun yhtyen tai vaikkapa esittämällä itse kappaleen! Jimmy Träskelinin, Milka Keihään ja Marianne Maansin luotsaamassa tilaisuudessa kuullaan Kemiönsaaren alueen omaa musiikkiperinnettä: pelimannisävelmiä ja balladeja, joiden alkujuuret löytyvät kaukaa keskiajalta ja sielunmaisemat merituulesta. Silloin tällöin raikuvat myös yleisemmin tutut saaristovalssit ja ikivihreät, jotka eivät jätä innokkaintakaan yhteislaulun ystävää kylmäksi!

Konsertin jälkeen on aikaa vapaaseen oleskeluun saaressa. Tänä aikana on mahdollisuus osallistua myös erilaisiin työpajoihin, joita Eugenian miehistö ja muusikot tarjoavat. Tule mukaan kokeilemaan vaikkapa köydenpunontaa, tai opettelemaan merimieslauluja!

Eugenia lähtee takaisin kohti Taalintehdasta klo 16. Lauantain risteilyn jälkeen on mahdollista jatkaa iltaa vielä herkullisen saaristolaismenyyn merkeissä Ullman’s Villassa Taalintehtaalla. Ruokailun ohessa soitto tietenkin jatkuu!