Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Marianne Maans – Bow Waves

2. heinäkuu klo 20:00 - 21:30

Vapaa pääsy

Marianne Maansin levynjulkaisukonsertti Ullman’s Villassa

Bow Waves on saanut inspiraationsa merestä, perinteisellä puuveneellä purjehtimisesta ja saariston kansanmusiikista. Kansanlaulut ja sooloviulujen tarinat vievät kuulijan saarille ja avomerelle, mutta seisahtuvat kohtaamisiin rantamökeissä ja laitureilla. Säveltäjänä ja sovittajana Marianne luo kertomuksellisia kudelmia, jotka vaihtelevat minimalistisista tunnelmista ekspressiivisiin maalauksiin.

Meri oli ennen tie ulos maailmaan. Levyn tekeminen on myös matkantekoa, sävyjen, tunteiden ja sisäisten maisemien välissä. Bow Waves ajelehtii elämysten ja tuntemusten saaristossa, ohittaa saaria ja luotoja, hyljekallioita ja suojaisia lintusaaria. Merestä ikuisuuteen nousevien vuorten todistamana, koko maailmaa yhdistävien vesien syleilyssä meri, aika ja elämä tulevat yhdeksi.

Marianne Maans on Turussa asuva freelancer-viulisti ja -laulaja. Hän on soittanut suomenruotsalaista kansanmusiikkia lapsesta asti, ja hänellä on musiikin maisterin tutkinto Sibelius-Akatemiasta. Mariannen nykyiset projektit liittyvät sooloprojektien ja perinnemusiikin lisäksi nykymusiikkiin, ja hän laulaa myös argentiinalaista tangoa. Marianne on yhteisöllinen muusikko ja työskentelee kaikenikäisten ihmisten kanssa, mm. hoitomusiikin, työpajojen ja projektien merkeissä. Marianne soittaa noin 20 levyllä, soolona ja eri yhtyeiden kanssa.

Ullman’s Villassa on mahdollisuus myös illalliseen, varaukset ennakkoon viimeistään kaksi päivää ennen tapahtumaa. Tarjolla Villan bouillabaisse aiolilla tai saariston siikakeittoa kukilla, lisänä foccacciaa. Hinta 21 €. Varaus: ullmans.villa@gmail.com

 

Tiedot

Päivämäärä:
2. heinäkuu
Aika:
20:00 - 21:30
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokka:
Verkkosivusto
https://ohoj.fi/

Järjestäjä

Spelmän ohoj ry
Puhelin
0503286870
Sähköposti
jimmy.traskelin@gmail.com
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Ullman’s Villa
Huvilantie 1
Taalintehdas, Varsinais-Suomi 25900 Finland
+ Google Map
Puhelin
+358 40 67 52 570
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto