Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vänö Ohoj! -yhteislauluristeily

25. kesäkuu klo 10:00 - 18:00

35€ - 70€

Yhteislauluristeily Vänölle

Varaa paikkasi täällä!

Tällä risteilyllä kaikki saavat laulaa sydämensä kyllyydestä! Esilaulajapelimannit Jimmy Träskelin ja Veera Hirvaskero pitävät huolen siitä, että laulu raikaa niin laivan kannella kuin saarellakin. Laulamme ennen kaikkea saariston perinteistä laulusävelmistöä, ja opettelemme myös vähemmän laulettuja helmiä suoraan Hiittisten saaristosta. Unohtumattomalle retkelle voi kuitenkin lähteä, vaikkei laulaa haluaisikaan – istahda kannelle ja nauti saaristotuuliin sekoittuvista sävelistä!

Jahti Eugenia lähtee Kasnäsin vierasvenesatamasta klo 10. Älä pelkää, ettet löydä alusta, sillä korkeamastoinen perinnejahti näkyy satamassa kauas! Purjehdimme n. kahden tunnin ajan Vänöseen. Purjehduksen aikana käytössäsi on WC, ja sateen sattuessa voi hakeutua suojaan aluksen sisätiloihin. Matkan aikana pelimannit virittelevät soittimensa ja herättelevät osallistujien lauluintoa.

Vänöllä vietetään n. 3 tuntia, jonka aikana on mahdollisuus tutustua saaren nähtävyyksiin, syödä lounasta kesäkahvila Strandhuggetissa sekä osallistua yhteislaulutapahtumaan.

Eugenia palaa Kasnäsin vierasvenesatamaan klo 18. Paluupurjehduksella aluksen miehistö kertoo perinnejahdista ja sen historiasta ja tarjoaa pullakahvit – ja yhteislaulut tietenkin raikuvat!

Hinnat:
Aikuiset 70 eur/henkilö, 4–12 -vuotiaat lapset 35 eur, alle 4-vuotiaat ilmaiseksi.
Sisältää: Purjehdusohjelman, pullakahvit paluumatkalla, yhteislaulua kannella ja saaressa.

Spelmän Ohoj! -risteilyt kesällä 2024

Perinnejahti Eugenia kyydittää kesän 2024 aikana kaiken kaikkiaan viidelle ainutkertaiselle retkelle Vänön ja Vänoxan saarelle, joiden aikana päästään nauttimaan Kemiönsaaren alueen perinnemusiikista, yhteislauluista, saariston luontoelämyksistä ja meritunnelmasta. Jokainen risteilypäivä on erilainen, sillä Spelmän Ohoj! -duo Jimmy Träskelin ja Veera Hirvaskero ovat kutsuneet vieraikseen kansanmusiikin taitajia ja laatineet kiehtovia teemapäiviä. Soitto soi niin laivan kannella kuin saaressakin, ja vielä paluun jälkeenkin on mahdollisuus nauttia iltakonserteista Taalintehtaan Ullman’s Villassa!

(Tapahtuman kuva: St. Emppu, Norpas Festival)

Tiedot

Päivämäärä:
25. kesäkuu
Aika:
10:00 - 18:00
Hinta:
35€ - 70€
Tapahtumaluokka:
Verkkosivusto
https://ohoj.fi/risteilyt/

Tapahtumapaikka

Kasnäs-Vänö-Kasnäs
Meripuistontie 2, 25930 Kasnäs
Kemiönsaari, Varsinais-Suomi 25930 Finland
+ Google Map

Järjestäjät

Spelmän ohoj ry
Vänö Vänner
Pro-Kimitoö Skutan ry