Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vänoxa Ohoj! -risteily, vieraana Marianne Maans

2. heinäkuu klo 10:00 - 18:00

35€ - 70€

Marianne Maansin seurassa Vänoxalle

Varaa paikkasi täällä!

Spelmän Ohoj! -pelimannit Jimmy Träskelin ja Veera Hirvaskero saavat vieraakseen suomenruotsalaisen kansanmusiikin huippuosaaja Marianne Maansin. Marianne Maans, Turku, on monipuolinen ammattikansanmuusikko, joka esiintyy sekä soolona että eri yhtyeissä. Hän on erityisesti suomenruotsalaisen kansanmusiikin asiantuntija ja hänen kiinnostuksensa ulottuu nykymusiikin tyyleihin ja improvisatioon. Tällä risteilyllä Marianne juhlistaa uuden Bow Waves -albuminsa julkaisua!

Jahti Eugenia lähtee Taalintehtaan vierasvenesatamasta klo 10. Älä pelkää, ettet löydä alusta, sillä korkeamastoinen perinnejahti näkyy satamassa kauas! Purjehdimme n. kahden tunnin ajan Vänoxaan. Purjehduksen aikana käytössäsi on WC, ja sateen sattuessa voi hakeutua suojaan aluksen sisätiloihin. Matkan aikana pelimannit virittelevät soittimensa, ja matka taittuu kepeiden sävelten saattelemana!

Vänoxalla vietetään n. 3 tuntia, jonka aikana on mahdollisuus tutustua saaren nähtävyyksiin, syödä lounasta satamakahvilan noutopöydästä sekä kuunnella Marianne Maansin ja Spelmän Ohoj:n musisointia. Kuten Spelmän Ohoj! -tapahtumissa aina, laulu- ja soittointoiset pääsevät halutessaan myös osallistumaan musisointiin ja oppimaan alueen omia perinnesävelmiä.

Eugenia palaa Taalintehtaan vierasvenesatamaan klo 18. Paluupurjehduksella aluksen miehistö kertoo perinnejahdista ja sen historiasta ja tarjoaa pullakahvit – ja soitto soi!

Hinnat:
Aikuiset 70 eur/henkilö, 4–12 -vuotiaat lapset 35 eur, alle 4-vuotiaat ilmaiseksi.
Sisältää: Purjehdusohjelman, pullakahvit paluumatkalla, kansanmusiikkia kannella ja saaressa.

Spelmän Ohoj! -risteilyt kesällä 2024

Perinnejahti Eugenia kyydittää kesän 2024 aikana kaiken kaikkiaan viidelle ainutkertaiselle retkelle Vänön ja Vänoxan saarelle, joiden aikana päästään nauttimaan Kemiönsaaren alueen perinnemusiikista, yhteislauluista, saariston luontoelämyksistä ja meritunnelmasta. Jokainen risteilypäivä on erilainen, sillä Spelmän Ohoj! -duo Jimmy Träskelin ja Veera Hirvaskero ovat kutsuneet vieraikseen kansanmusiikin taitajia ja laatineet kiehtovia teemapäiviä. Soitto soi niin laivan kannella kuin saaressakin, ja vielä paluun jälkeenkin on mahdollisuus nauttia iltakonserteista Taalintehtaan Ullman’s Villassa!

Tiedot

Päivämäärä:
2. heinäkuu
Aika:
10:00 - 18:00
Hinta:
35€ - 70€
Tapahtumaluokka:
Verkkosivusto
https://ohoj.fi/risteilyt/

Järjestäjät

Spelmän ohoj ry
Pro-Kimitoö Skutan ry

Tapahtumapaikka

Taalintehdas-Vänoxa-Taalintehdas
2G95+CHV Taalintehdas
Kemiönsaari, Varsinais-Suomi 25900 Finland
+ Google Map