Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Vänoxa Ohoj! -risteily, vieraana Marjaana Puurtinen

6. elokuu klo 10:00 - 18:00

35€ - 70€

Marjaana Puurtisen seurassa Vänoxalle

Varaa paikkasi täällä!

Spelmän Ohoj! -pelimannit Jimmy Träskelin ja Veera Hirvaskero saavat vieraakseen turkulaisen Marjaana Puurtisen. Marjaana on viulisti, joka on toiminut Varsinais-Suomen aktiivisesti yhteisöllisen kansanmusiikin puolesta, ja johtaa Turku Folks! -orkesteria. TF! on kaikille avoin ja varsinainen suurorkesteri, jonka toiminnassa on mukana yli 200 soitto- ja lauluintoista harrastajaa ja ammattilaista.

Jahti Eugenia lähtee Taalintehtaan vierasvenesatamasta klo 10. Älä pelkää, ettet löydä alusta, sillä korkeamastoinen perinnejahti näkyy satamassa kauas! Purjehdimme n. kahden tunnin ajan Vänoxaan. Purjehduksen aikana käytössäsi on WC, ja sateen sattuessa voi hakeutua suojaan aluksen sisätiloihin. Matkan aikana pelimannit virittelevät soittimensa, ja matka taittuu kepeiden sävelten saattelemana!

Vänoxalla vietetään n. 3 tuntia, jonka aikana on mahdollisuus tutustua saaren nähtävyyksiin, syödä lounasta satamakahvilan noutopöydästä sekä kuunnella Marjaana Puurtisen ja Spelmän Ohoj:n musisointia. Kuten Spelmän Ohoj! -tapahtumissa aina, laulu- ja soittointoiset pääsevät halutessaan myös osallistumaan musisointiin ja oppimaan alueen omia perinnesävelmiä.

Eugenia palaa Taalintehtaan vierasvenesatamaan klo 18. Paluupurjehduksella aluksen miehistö kertoo perinnejahdista ja sen historiasta ja tarjoaa pullakahvit – ja soitto soi!

Hinnat:
Aikuiset 70 eur/henkilö, 4–12 -vuotiaat lapset 35 eur, alle 4-vuotiaat ilmaiseksi.
Sisältää: Purjehdusohjelman, pullakahvit paluumatkalla, kansanmusiikkia kannella ja saaressa.

Spelmän Ohoj! -risteilyt kesällä 2024

Perinnejahti Eugenia kyydittää kesän 2024 aikana kaiken kaikkiaan viidelle ainutkertaiselle retkelle Vänön ja Vänoxan saarelle, joiden aikana päästään nauttimaan Kemiönsaaren alueen perinnemusiikista, yhteislauluista, saariston luontoelämyksistä ja meritunnelmasta. Jokainen risteilypäivä on erilainen, sillä Spelmän Ohoj! -duo Jimmy Träskelin ja Veera Hirvaskero ovat kutsuneet vieraikseen kansanmusiikin taitajia ja laatineet kiehtovia teemapäiviä. Soitto soi niin laivan kannella kuin saaressakin, ja vielä paluun jälkeenkin on mahdollisuus nauttia iltakonserteista Taalintehtaan Ullman’s Villassa!

Tiedot

Päivämäärä:
6. elokuu
Aika:
10:00 - 18:00
Hinta:
35€ - 70€
Tapahtumaluokka:
Verkkosivusto
https://ohoj.fi/risteilyt/

Järjestäjät

Spelmän ohoj ry
Pro-Kimitoö Skutan ry